VILNIUS z Viedne – predĺžený víkend s letenkami za 20€!

Vilnius, Litva

Čo tak spraviť si v októbri predĺžený víkend v hlavnom meste Litvy? Máme tu pre vás tip na spiatočné letenky do Vilniusu s odletom z Viedne už za 20€!

Kedy je teda možné letieť? Za najnižšiu cenu napríklad v termíne 14-17.10.2022. V piatok z Viedne odletíte a o 3 dní neskôr v pondelok priletíte naspäť.

Ďalšie možnosti letov si môžete pozrieť na tejto stránke.

V cene máte možnosť zobrať si menšiu príručnú batožinu s rozmermi 40x25x20cm. Ďalšia sa dá samozrejme v prípade potreby doplatiť(ďalšia väčšia príručná batožina zakúpením priority boarding, prípadne podpalubná batožina).

Z
Do
Cena
Dátum
Rezervácia
Viedeň
Vilnius
20€
napr. 14-17.10.2022

Tip na ubytovanie

Corner Hotelobľúbené ubytovanie vo Vilniuse s dobrými hodnoteniami aj cenou. Predchádzajúci hostia ho hodnotia priemerne 8,8/10(pri 3600+ hodnoteniach). Dostupnú budete mať izbu s vlastnou kúpeľňou, TV, WiFi aj klimatizáciou. Za 3 noci zaplatíte ako dvojica 146€ – 73,00€/osoba, 24,33€/osoba/noc.

Celú ponuku ubytovania si prípadne môžete pozrieť na tejto stránke

Ako sa dostať na letisko vo Viedni?

Medzi Bratislavou a viedenským letiskom pravidelne jazdí napríklad slovenská autobusová spoločnosť Slovak Lines počas takmer celého dňa či noci. Lístky začínajú na 7,99€ v jednom smere. Ponuku si môžete pozrieť na tejto stránke

letenky z Viedne do Vilniusu

Pred cestou si prečítajte aj:

Ako sa ti páčil tento článok?

Klikni na hviezdu a ohodnoť:

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počítadlo: 9

Zatiaľ neohodnotené.

Keďže sa vám článok pačil...

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

Mrzí nás, že sa vám článok nepáčil

Poďme sa zlepšiť!

Poviete nám, čo bolo zle?