AKCIA! Seychely s Etihad Airways za 469€!

Lehátko na pláži na seychelách

A čo tak si zaletieť ešte túto zimu na exotické Seychely nachádzajúce sa v Indickom oceáne? Spiatočné letenky z Viedne sú dostupné za 469€!

Letí sa s kvalitnou aerolinkou Etihad Airways a termíny sú dostupné na január – marec 2022. Zatiaľ si je z čoho vyberať, no nevieme koľko presne akcia potrvá.

Celý kalendár termínov si viete pozrieť na tejto stránke.

Prestupovať budete iba jediný krát na krátko v Abú Dhabí + pri lete tam absolvujete technický stop v talianskom Miláne. Pri lete naspäť už bez technického stopu.

V základnej cene letenky je už aj možnosť zobrať si so sebou podpalubnú batožinu. To znamená, že žiadne ďalšie príplatky za veci, ktoré si beriete so sebou. Pre 99,9% z vás to bude stačiť.

Z
Do
Cena
Dátum
Rezervácia
Viedeň
Seychely
469€
január – marec 2022

Covid-19: Podmienky vstupu na Seychely

V súlade s nariadením vlády sú všetci cestujúci, vrátane detí, povinní sa po prílete preukázať negatívnym PCR testom na COVID-19, nie starším ako 72 hodín v čase odletu. Certifikát o očkovaní proti COVID-19 nie je podmienkou pre vstup do krajiny.

Cestujúci musia pred príletom do krajiny vyplniť online formulár. Cestujúci musia mať ďalej platné cestovné poistenie, pokrývajúce náklady spojené s testovaním proti COVID-19, izoláciou/karanténou príp. hospitalizáciou.

Kde hľadať lacné ubytovanie?

Pri rezervovaní ubytovania vieme odporučiť dva medzinárodné portály – Agoda.com či Booking.com. Nájdete tam najširšiu ponuku ubytovacích zariadení a nemal by byť problém vybrať si.

Ako alternatívu potom môžete skúsiť portál Airbnb.com, kde ponúka ubytovanie aj miestni – izby, byty či celé domy.

letenky z Viedne na Seychely

Pred cestou si prečítajte aj:

Ako sa ti páčil tento článok?

Klikni na hviezdu a ohodnoť:

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počítadlo: 3

Zatiaľ neohodnotené.

Keďže sa vám článok pačil...

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

Mrzí nás, že sa vám článok nepáčil

Poďme sa zlepšiť!

Poviete nám, čo bolo zle?